Maia - Ga-Le-Ha - Ga-Le-Ha

Szeretettel köszöntünk Benneteket! Összegyűltünk, hogy Gaia szolgálatában mi lemúriai ősi lelkek közösen tegyünk, s Hathor és más magas tudatosságú segítőink támogatásával áramoljunk az élet multidimenzionális tengerében, és sugározzuk szerteszét szeretettel teli fényünket.
Szeretettel köszöntünk Benneteket! Összegyűltünk, hogy Gaia szolgálatában mi lemúriai ősi lelkek közösen tegyünk, s Hathor és más magas tudatosságú segítőink támogatásával áramoljunk az élet multidimenzionális tengerében, és sugározzuk szerteszét szeretettel teli fényünket.
Tartalomhoz ugrás

Maia - Ga-Le-Ha

Maia - Tanítások (Teachings)Német Zsuzsi

Kedvesek!

Bizzatok magatokban, hisz oly csodás lények vagytok.  Éljetek minden apró lehetőséggel, amik közelebb visznek benneteket a  valótokhoz. Vegyétek körbe magatokat olyan barátokkal, akik hasonló úton  járnak, és beszélgessetek minél többet, mert ezzel nagyon sokat  segítetek egymásnak. Nézzetek fel az égre, nyissátok ki magatokat,  érezzétek a rezgéseket, amik érkeznek hozzátok. Ne azt várjátok, hogy  hangokat fogtok hallani. Előbb érezni fogjátok az energiákat, ami  felkészít benneteket a mélyebb  kapcsolódásra. A végtelent, az elfogadást, a nyugalmat és a szeretetet  fogjátok érzékelni. Adjatok felhatalmazást erre magatoknak. Ez a ti  kezetekben van. A szabad akarat. Döntsétek el, mit szeretnétek, mire  vágytok, mi a célotok. Mi tesz boldoggá benneteket? Ezt szükséges  megfogalmaznotok azért is, hogy hozzá támogatást kapjatok, és azért is,  hogy ne csak bolyongjatok. A szeretet ösvénye mindig tiszta, és örömmel  teli, ezt az utat keressétek és járjátok. És visszaigazolásként a  barátok mindig ott lesznek mellettetek, hisz együtt emelitek a Földet,  egymást kiegészítitek. Egyedül nem tudnátok ilyen nagy lépéseket tenni.  Érezzétek egymást, hangolódjatok. Az igazi alázat, elfogadás, megengedés  és hála fontos szerepet játszik most. Építitek a várat a fellegekbe.  Látjátok, hogy együtt sokkal könnyebb ez a folyamat? Kapcsolódjatok  minél többször az énetekhez és az aspektusaitokhoz. Kérjétek, és legyen a  tudatotokban mindez, és eljön a nap, amikor ez természetessé válik az  életetek minden pillanatában.
💖🐬✨

💖✨🐬
Be the one who you are proud of.
Be the one who you take care of.
Be the one who you love so much.
Be the one who you dream to be.
Be the one who you can see as a miracle.
Be the one who you feel as the best friend.
Be the one who you always believe in.
Be the one who you listen to.
Be the one who you are the ONENESS with.

💖✨🐬
Légy az, akire büszke vagy.
Légy az, akivel törődsz.
Légy az, akit nagyon szeretsz.
Légy az, akit megálmodtál.
Légy az, akit csodának látsz.
Légy az, akit a legjobb barátnak érzel.
Légy az, akiben mindig hiszel.
Légy az, akire hallgatsz.
Légy az, akivel az EGYSÉG vagy.ÖnMagatokkal megtalálni a szerelmet, önmagatokban megélni a végtelent  egy újabb szint ahhoz képest, mint mikor egy másik emberrel szerelmesek  vagytok egymásba.
Egy teljesen más érzés ez, mert akkor szabadok vagytok, nem függtök senkitől csak magatoktól.
Ez egy nehezebb út, de sokatok már ezt építi, ezt keresi, mert tudja,  hogy így találhatja meg az igazságot, és hogy ki is ő valójában.
Amikor megtapasztaljátok ezt az Isteni állapotot, utána csak arra fogtok vágyni.
És mivel eközben a tiszta szeretet energiáját fogjátok áramoltatni  magatokban, ez sugározni fog kifelé is belőletek, és egyre többen fogják  keresni ezt az élményt magukban is. Merjétek árasztani ezt, a világnak szüksége van rá. Ráébresztitek így a körülöttetek lévőket, hogy nem kell ragszkodni senkihez, nem kell boldogtalannak lenni, ha épp nincs társ.
Önmagatok a kulcs mindenhez, a Föld emelkedéséhez is. Amit ti kicsiben véghez visztek, az megtörténik az Univerzumban is. Ha ontjátok a szereteteteket egy olyan ember felé, akivel korábban nem egyeztetek valamiben, az csodákat fog teremteni. Elindul a gyógyulás folyamata bennetek is, a másikban is, a világban is. Ezt ne feledjétek.

Ti magatok vagytok felelősek a világotokért, a világért. Ezt ne tehernek éljétek meg, hanem egy nagy lehetőségnek kedveseim.
A döntéseteken múlik, mit választotok, hogy mit szeretnétek megtapasztalni, mit akartok érezni.
Ne süllyedjetek el a múltban, írjátok át azt. Ne korbácsoljátok  magatokat semmiért, mert akkor nem tudtok új útra lépni. Kérjétek az új  tapasztalást, és engedjétek meg magatoknak. Hallgassátok a belső hangot.  Érezzétek át minden szavát. Vesszetek el magatokban, olvadjatok össze a  Mindennel. Nevessetek magatokkal, mosolyogjátok meg a viháncoló  gyereket, akit belül láttok, adjatok hálát a sejtjeiteknek,  szeretgessétek őket, hisz értetek vannak, figyelik minden  rezdüléseteket.
Hát élvezzétek ezt a kapcsolatot, és ha egyre  többen ezt teszitek, másokkal való kapcsolódásaitokat is egyre erősebben  fogjátok érzékelni és az egység egyre tudatosabb egység lesz. Olyan csodákat fogtok akkor létrehozni, ami most még hihetetlennek tűnik, de néhányan már kezdtek benne hinni. A lelkesedés, öröm, szabadság, végtelen megélése visz közel benneteket ehhez.

Éljétek hát ezt meg minél többször, engedjétek, engedjétek. 💖✨✨
 

Egy kis biztatás 💖

Istenítsétek magatokat. Érezzétek át, ahogy süt rátok a Nap. Éljétek át, és ragyogjatok vissza a Napra. Bármi kétségetek adódna az utatok során, csak engedjétek be a fényt kedveseim.
A melegség átsegít benneteket a nehéz pontokon. Tudjátok, hogy minden értetek történik, nem ellenetek. Csak a tapasztalások útján tudtok egyre több fényt merni beengedni. Örüljetek, adjatok hálát akkor, mikor sikerült ezt megéreznetek. Ne csüggedjetek, és ne bántsátok magatokat, ha nem jut ez eszetekbe olyan sűrűn.
Most illesztitek ezt be a pillanataitokba. Szerető babusgatással tegyétek ezt. Örvezdezzetek, mikor ragyogtok belül. Akkor fogtok egyre több hasonlót megélni, csak akkor.
Kérjétek a megérzést és a szinkronicitást és egyre több fog érkezni hozzátok. Beszélgessetek a sejtjeitekkel, és a gyermeki lényetekkel. Lássátok  őket. A kislányt vagy kisfiút, aki kedves, gondtalan, vidám, kíváncsi,  figyelő, a pillanatot élvező. Higgyétek, hogy eljön az a nap, amikor mindez természetes lesz. Most épp gyakoroljátok ezt, mint a növendék a zenei darabot. Nagyon sokszor eljátsza, mire sikerül hibátlanul előadnia azt.
Legyetek hát lelkes növendékek, akkor sokkal könnyebb lesz ez a begyakorlás. Legyetek magatokhoz türelmesek, ha néha elfáradtok. De soha nem fogjátok feladni. Nem azért vagytok itt. Nem azért  vállaltatok eddig sok-sok életet. Nem azért akartatok most itt lenni.  Úttörők akartatok lenni, ezért vagytok itt. Vinni a fáklyát a  félhomályban. Legyetek büszkék magatokra. Mert megérdemlitek. Nagyon  megérdemlitek.

Egy kis üzenet 💖

Amit most visztek véghez, az egy csoda. Hála és szeretet kövezi ki utatok. Ragyog minden körülöttetek. Megváltoztatjátok azt, ami épp most körbe vesz titeket. Ne hagyjátok egymást elveszni!
Mindannyian más aspektusból közelítitek meg a váltást. Néhányan már  érzitek azt az egy hajót, és látjátok, hogy a szív által vezetve merre  tart. Dédelgessétek ezt az álmot, s tegyetek érte, és soha ne adjátok  fel!
Ne ítélkezzetek, ha ti most máshogy gondoljátok a  megvalósítást, a hogyant. Idővel minden rendeződik, összehangolódik,  hisz ti is az egyensúlyra törekedtek. És ahogy egyre jobban szeretitek  magatokat, és bíztok magatokban, s élitek a tisztelet-alázat  megnyilvánulásait társaitok felé is, úgy fog körvonalazódni bennetek és a  valóságotokban is az a kép.
Ne feledjétek, a legfontosabb 4  szavatok a sajnálom, a bocsáss meg, a köszönöm és a szeretlek! Ezt minél  többször mondjátok ki magatoknak, illetve annak is, akivel épp valami  megoldandó feladatotok van (tapasztalás és emlékezés végett), akkor  hihetetlen erő fog vinni benneteket az úton.
Adjátok át magatokat a  vezettetésnek, hogy terelhessenek benneteket. Ne csak olvassátok,  beszeljetek róla, hanem építsétek be az életetekbe mind a fizikaiba,  mind a nem fizikaiba!
Érzékeljétek a kvantumot! Kérjétek és  figyeljétek! Együtt! Nem elszaladva egyedül messzire, nem érdekből,  hanem tiszta szívetek dallamát követve.
Az összetartás és összefogás az a tényező, amivel sziklákat tudtok mozdítani. Hát éljetek vele! Meglátjátok, hogy megéri. Így tudjátok egymás hiányzó kis részeit kitölteni, és az együtt egy egység lesz egyre jobban.
Nézzétek meg kívülről magatokat! Szemüveg nélkül. Kérdezzétek meg  magatokat, hogy minden jól van-e így! Ne az elméteket kérdezzétek!  Lássatok túl rajta kérlek! Nyissátok ki szíveteket, és hallgassátok, mit  is szeretne mondani az Isteni valótok! És ne felejtsétek el soha!

Ga-Le-Ha útravalók

Az összetartásban rejlik az erőtök. Ha ezt  megérzitek, egyre több dolgot elérhettek a vágyaitokból, hisz ha többen  dolgoztok együtt valaminek a teremtésén, akkor az annál erőteljesebben  és lineáris idő szerint hamarabb fog megérkezni hozzátok. Arra kérlek  benneteket, hogy ezt tartsátok szem előtt az életetek bármely  szakaszában! Azért jöttetek ide most, hogy ezt az utat kitapossátok, és  megmutassátok a többi embernek, hogyan működik ez, hogyan lehet elérni, és  hogyan lehet megtartani az együttállást. Kérlek benneteket, hogy  vegyétek észre, hogy a másikban önmagatokat láthatjátok, és ez néha  fájdalmas is lehet. Higgyétek el, semmi nincs véletlen, minden a  vonzáson alapszik. Ha a napotok jó történéseire fókuszáltok, akkor azt  fogjátok erősíteni, és abból a fajta tapasztalásból fogtok többet kapni.  Ilyen egyszerű ez. Ti hozzátok létre a saját világotokat, ahogyan csak  akarjátok. Nem a külvilág, nem a barátotok, nem a szüleitek, nem az  emberek az utcán határozzák meg azt, hogy mit éreztek belül, hanem pont  fordítva működik ez, amit Ti szeretnétek érzékelni a világból, azt  fogjátok megtapasztalni.

Arra biztatunk benneteket, hogy merjetek nagyot  álmodni! Merjetek mosolyogni akkor is, ha korábban egy helyzetben  idegesek voltatok! Csak tegyetek egy próbát, egyetlen próbát! Nézzétek  meg, mi történik! És hirtelen megnyílik majd előttetek egy kapu, amin ha  átléptek, csodák ezrei fognak várni rátok. Ne féljetek az újtól! A  szíveteket kitárva eltűnik a félelem belőletek. Csak engedjétek! És  kérjétek a támogatást, a megerősítést a segítőitektől, higgyetek bennük,  hogy mindig ott állnak mellettetek, és arra várnak, hogy hívjátok őket,  alig várják már ezt! A váltás elindult, elindítottátok, nincs visszaút.  Élvezzétek, ne szenvedjetek tőle! Lássátok meg mindazt, amit rejt  magában! Fedezzétek fel! És meglátjátok, olyan boldogak lesztek egyik  napról a másikra, hogy a körülöttetek lévő emberek fel fognak rátok  figyelni, és megkérdezik majd, hogy mi történt veletek, hogy csináltátok  ezt. És Ti boldogan szeretettel telve elmesélitek, mire jöttetek rá,  hogy hogyan is működik ez a gyönyörű élet ezen a Földön, és ebben a  végtelen Univerzumban. És attól, hogy adtok, és segítitek a másik  embert, olyan öröm fog átfutni rajtatok, hogy értelmet nyer az életetek.  Ezért vagytok itt. Ezért vagytok azok, akik vagytok. Fénnyel teli  lények vagytok, csak vegyétek észre, és éljétek meg azt! 💖

"Ki másoknak segít feljebb jutni, az ér legmagasabbra."
Palkó Orsi


Miért lehet az,  hogy a Föld bolygó összes élőlénye közül a magát legintelligensebbnek  tartó faj, vagyis az ember az egyetlen, aki tudatosan és szándékosan  rombolja, pusztítja élőhelyét, szennyezi, mérgezi a táplálékforrásait?  Ha szeretnénk azt, hogy az utánunk következő generációknak is jusson  azokból a csodákból, amit bolygónk nyújt számunkra, becsüljük meg  jobban, próbáljuk megérteni a működési  mechanizmusát, ne a bolygótól várjuk el, hogy alkalmazkodjon az  emberhez... Mennyire meg tudunk lepődni a szélsőséges időjáráson, a  természeti "katasztrófákon", a földrengések vagy tornádók okozta  pusztításon... De mik is pusztulnak el? Az ember által alkotott  dolgok.... És miért történik mindez?

Gondolkodjunk  el azon, hogy az emberi test miként működik. Ha a szervezetünkben  valahol egyensúlytalanság, tartós stressz, energiablokkok keletkeznek, a  testünk ezt jelzi felénk. Ezek a jelek pedig nem kellemesek számunkra,  fájdalommal járhatnak, betegségek alakulnak ki. Amint érzékeljük ezeket a  panaszokat, és elég hosszas kitartás után (az első tüsszentés, vagy egy  nyilallás a hátunkba még nem szokott elég lenni az orvoshoz menéshez)  eldöntjük, hogy szeretnénk ezen változtatni, különböző módszerekkel  próbálunk meggyógyulni. Vannak kevésbé drasztikus, és vannak erőteljes  gyógymódok. Amikor viszont súlyosabb betegségünk van, eljuthatunk egy  olyan állapotba, hogy nem számít maga a gyógymód, csak a gyógyulás -  méghozzá bármi áron...

És  mit tesz Gaia, amikor a szélsőséges időjárást, a természeti  katasztrófákat tapasztaljuk? Gyógyítja önmagát egy nagyon súlyos  betegségből - olyan betegségből amit a magát legintelligensebb fajnak  tartó "gyermeke", az ember okozott szándékosan, tudatosan. Akkor ki is a  rossz ebben a játékban, az ember aki a károkat okozza vagy a bolyhónk,  aki gyógyulni próbál?
Szálljunk  hát le a magas lóról, és próbáljuk meg Földünket egy kicsit "zöldebb"  szemüvegen át látni, megérteni a működését - és nem ráerőszakolni azt,  amit gondolunk. Szerintem megéri...


A Feng Shui tanításaiban is  megoszlanak a vélemények, tanítások a kaktuszokkal kapcsolatban. Van  olyan elmélet, ami szerint semmilyen szúrós vagy hegyes levelű növényt  nem ajánlott otthon tartani, mert támadó energiákkal rendelkeznek,  szerencsétlenséget hoznak, felbomlasztják párkapcsolatainkat. Sokan  emiatt nem is tartanak otthon kaktuszt. Vannak azonban olyan vélemények  is, miszerint megkérhetjük a kaktuszainkat, hogy a hegyes-szúrós  energiáikat ne felénk, hanem a számunkra nem kedvező hatások, energiák  semlegesítésére sugározzák ki, így akár hasznosak is lehetnek.
Én  más szemmel nézek a rájuk… Régóta tartok otthon kaktuszt, nem is egyet,  és sosem vettem figyelembe a tüskéket – pedig jó néhány kikötött már az  ujjaimban. Aki ismeri a medvetalp kaktuszt, tudja miről beszélek… :-)  (A tüskék „pamacsokban” nőnek, és ha hozzáérünk a pamacsokhoz, egy  egész csokor tüske köt ki az ujjunkban.) Soha nem vettem figyelembe az  elméleteket, hiszen olyan nagyon szeretem őket. És ha valamit szeretek,  akkor miért is lenne ártalmas számomra?

Ha  ránézünk a lenti képekre, mit látunk? Csúnya, gonosz növényt tüskékkel,  amik rendre kellemetlen perceket okoznak? Vagy csodálatos virágokat  látunk? Ez az ember egyéni nézőpontjától függ…. Mindenki azt látja meg,  ami a saját egyéni szemléletéhez áll a legközelebb, vagy talán amit meg  szeretne látni.
És mit látok én?  Egy fantasztikus túlélőképességekkel bíró növényt látok, ami ádáz  körülmények között is képes életben maradni. És ha a természet a hosszú  száraz időszak után megajándékozza az esővel, a számunkra is életet adó  vízzel, akkor csodás virágözönnel hálálja ezt meg. Az előtte  mogorvának, gonosznak gondolt növény hirtelen megmutatja azt az oldalát,  ami a szúrós külső mögött rejtőzik: a szemet gyönyörködtető, kedves  virágokat. És a legszebb az, ha akkor is a gyönyörű virágokat adó  növényt látjuk a kaktuszokban, amikor épp nyugalmi időszakukat élik,  visszahúzódnak, nem bontanak pompás virágokat, csak a szúrós, mogorva  oldalukat mutatják. Mert lesz újabb tavasz, jönnek újabb esők, amikor  ismét megörvendeztetnek bennünket igazi arcuk látványával.

Úgy  gondolom, ez hasonlóan működik az ember és ember közötti kapcsolatokban  is. A legtöbbször a legkönnyebb utat választjuk, és anélkül ítéljük  meg, skatulyázzuk be az embereket a külsejük, öltözködésük, pillanatnyi  hangulatuk alapján, hogy vennénk a fáradságot, és mélyebben megismernénk  őt. Az emberek is okozhatnak meglepetést, a legzordabb, legmogorvább  külső mögött is érző szívek rejtőznek – csak túl "jól" működik az  „álca”. És ha megtanulunk a „külső burok” mögé látni, máris másmilyen  lesz a világ körülöttünk. Ezt megtapasztalom a mindennapi életemben is,  mert amióta igyekszem tudatosan odafigyelni arra, hogy ne ítélkezzek az  emberek fölött, – és „sajnos” az is ítélkezésnek számít, ha valaki  szembejön az utcán, és gondolatban megjegyzéseket teszünk az  öltözködésére, testalkatára – azóta valahogy elkerülnek a kellemetlen  tapasztalatok a tömegközlekedésben is, és valóban szebb lett számomra a  világ. Pedig történnek velem is „balesetek”, amikor véletlenül  nekimegyek egy járókelőnek az utcán, de a belőlük kiváltott reakció  megváltozott: nem cifrábbnál cifrább káromkodásokat   kapok  válaszul, nem is mosolyt, hanem jókora – szívből jövő nevetést. És ugye  tudja mindenki, hogy a nevetés a legjobb orvosság? :-)  Érdemes tehát a mindennapi életünkben is alkalmazni ezt a szemléletet,  és ha egyre tudatosabban odafigyelünk erre, egyre több alkalommal tudunk  ítélkezés nélkül járni a világban, akkor egyre kevesebb negatív  tapasztalat, kellemetlen „találkozás” fog minket érni. És ha egyre  kevesebb negatív élményünk lesz, annál könnyebbé válik, hogy ítélkezés  nélkül éljünk mi is, és nem csak számomra lesz szebb a világ.

Merjünk  mosolyogva járni-kelni, mert mosolyra mosolyt kapunk válaszul. Ha  nekünk jönnek, ne káromkodjunk, mert bárki lehet figyelmetlen, lehet  rossz kedve, rossz napja. Ha rámosolygunk, ez az egy aprócska -  számunkra szinte automatikus gesztus gyökeresen megváltoztathatja a  másik ember rossz kedvét. Hiszen a boldogság "ragadós"! Terjesszük hát  mi is, mosolyogjunk a világra, mert vissza fog ránk mosolyogni! És  kívánhatnánk ennél szebbet...? A válasz bennünk van, keressük hát meg,  én már megtaláltam!
Kolonics Balázs


"Az ember gyakran teszi fel azt a kérdést hogy miért jön elő ennyi fizikai és lelki probléma az életemben?!
 A legtöbben ilyenkor azt sem tudjátok hogy mit kell tennetek. A Régihez  ragaszkodók inkább nem tesznek semmit és várnak, hogy majd megoldodik  magától avagy valaki megoldja helyettük. Ezt nevezem én Sült Galamb  Effektusnak. 🙂
 A megoldás és a válasz az Új Energiában keresendő. Az Új minden esetben  azzal jár hogy a Régire már nincs szükség. Ez a Nagytakarítás időszaka,  mivel az Új csak akkor tud belépni az életetekbe ha hagyjátok és ha van  hely beépülnie. Fogjátok meg a seprűt és a lapátot és takarítsátok ki  magatokból mindazt ami hátráltat benneteket abban, megéljétek és  megérezzétek mindazt akik valójában vagytok (a Vagyok Aki Vagyok  Állapot-ot) és képviseltek az Élet és a Bolygó számára. "

Imhotep
(C) Ga-Le-Ha Csoport. Bármit megoszthatsz, másolhatsz, felhasználhatsz a szerző és a forrás pontos feltüntetésével.
Vissza a tartalomhoz